עוגת הסבתא



בריג׳יט גרה במרכז החווה, בבית צנוע וכפרי בין שתי קומות. הנוף מכל חלון משקיף אל השדות הירוקים, והיא מרחק שליחת יד אל המעדנייה, הרפת וצמחי התבלין שמסביב. 


בקומה השניה נמצא המטבח הקטן ושטוף האור, שם מארי מלמדת את מושיק ודובדבני להכין את עוגת היוגורט המפורסמת של צרפת, שנקראת ״העוגה של הסבתא״. 
זו עוגה פשוטה מאד שמתאימה במיוחד לאופים לא מנוסים, ובחלק מהגירסאות בצרפת כל החומרים נמדדים במיכל היוגורט. היוגורט מחליף את משפרי האפייה, ובזכותו מתקבלת עוגה לחה ועסיסית, בטעם חמצמץ עדין. 
מארי מצרפת לעוגה פרוסות לימונים וסירופ לימון, ואנחנו מחסלים אותה מיד בסיום הצילומים. (את העוגה, כן?)


לא חסכתי מכם את המתכון לעוגה


בפרק השלישי של הסדרה תוכלו לראות את ההסברים של מארי על העוגה ולצפות בהכנה. 




אין תגובות

© Yogurt_trip
Maira Gall