ארוחת בוקר ראשונה ביוון

מה אתם יודעים, יש להם שני סוגי יוגורט. אחד דחוס כמו גבינת שמנת, ואחד קונבנציונלי אבל פה דווקא קוראים לו לייט. הכל עניין של יחסות. 




אני מנסה את שניהם לשם המדע. הדחוס משמאל היה שמן ועשיר מאד, אבל דווקא אל הקליל (שהוא היוגורט היווני הקלאסי) התחברתי מאד. 


תוך רגע מצאנו את עצמנו מבלים יחד. פנקייק, אפרסקים, ומעל הכל יוגורט והמון דבש. שילוב מופלא באמת שעוד יחזור פעם רבות במהלך המסע הזה, אבל הוא כבר סימן שהולך להיות טעים מאד. 




תגובה 1

אנונימי אמר/ה...

יוגורט ודבש זה טעם החיים, ועוד ביוון... געגועים

© Yogurt_trip
Maira Gall