ארוחת ערב ב Canard & Champagne

רק לפני כמה שעות היינו ביוון השקטה ומוצפת השמש, ועכשיו אנחנו מוצאים את עצמנו בעיר סואנת וקרירה, עומדים בפתח המלון ומתלבטים לאן לצאת לאכול. טיפות של גשם מעצבן (תרגיע ומהר, כבר יוני) מחליטות בשבילנו להשאר קרוב, ואנחנו חוצים את הכביש ונבלעים בפסאז׳ מקורה ממול. 


המון אופציות, הכל מסחרר, בכל זאת פריז וזה, ואנחנו בוחרים מסעדה באקראי. 
ואו איזו בחירה. 
שם המקום בתרגום חופשי הוא ברווז ושמפניה, ועם הצהרה כזו זה בדיוק מה שאני בוחר מהתפריט המצומצם (כמה אני אוהב תפריטים כאלו)

למנה ראשונה, קונפי כבד אווז עם מחית תפוחי.
היה מעולה, נימוח וחמאתי ממש. רמז קטן של ברנדי, והמון פלפל שחור.   


לעקרית, קונפי ברווז ופירה גזר. כזה פשוט, כזה מוצלח. עור פריך בחוץ, בשר מתקתק ועסיסי בפנים. חיוכים של אושר. 


המעמד מחייב, ועם האוכל לגמנו שמפנייה קלילה. אני לא יודע אם איכותית, כי יינות זה ממני והלאה, אבל היא היתה שילוב מאז מושלם לבשר השמן. 


עם ההצלחה של שאר המנות, הצוות רצה מאד לנסות את הקינוחים, ואני שאף פעם לא בעניין השארתי את הבחירה בידיהם. 
אני חושב שהם לקחו הכל, ומה אתם יודעים, הכל גם היה מוצלח. 

מאפה קשיח במילוי קרם קרמל מלוח


פאי שוקולד מריר ממדגסקר


והאחרון שלא חשבתי שאוהב יותר מכל השאר, מוס שוקולד מפנק ממש. 


המלצה חמה, כדאי מאד להגיע אם נמצאים באיזור.
26 יורו לראשונה ועקרית, 32 ביחד עם כוס שפנייה.
ובנוסף, שירות חברותי מאד וחסר פוזה. 

Canard & Champagne‬57 Passage des panoramas


אין תגובות

© Yogurt_trip
Maira Gall