שדה התעופה באתונה

כל ההתחלות קשות. 
מונית ב4 בבוקר ואנחנו מגיעים אל נתב״ג במצב צבירה דחוס במיוחד. לעוד חצי מדינה מסתבר יש תוכניות להגיע לחו״ל באותו יום, והטיסה שלנו יוצאת באיחור גדול. 
פספסנו את טיסת ההמשך, ומצאנו את עצמנו משוטטים 7 שעות בשדה התעופה של אתונה בהמתנה לבאה אחריה. לא השדה האידיאלי להתקע בו, בעיקר בגלל יחס שקעי החשמל לנפש. 


איכשהו מצאנו בר סלטים שהצלחנו להדחס אליו עם ציוד הצילום הכבד, והתנחלנו. 
זו היתה הזדמנות ראשונה לטעום את היוגורט היווני. לא בסיטואציה האידיאלית, אבל היי, זה יוגורט, והוא היה נהדר. מפוצץ בשום (מר מסעדה, אם אנשים אוכלים אצלך סביר להניח שהם יישבו עוד רגע במטוס סגור לצד אנשים אחרים, רמז), סמיך וחמצמץ. בול מה שהסלט הזה היה צריך.  



פאסט פורוורד, אנחנו עולים על מטוס פצפון עם פרופלור ומגיעים לסלוניקי, היעד הסופי ביוון. 




אין תגובות

© Yogurt_trip
Maira Gall