ארוחת צוות בערב

חזרנו אל העיר, פרקנו ציוד בחדרים ולקראת הלילה נעשנו שוב רעבים. זו היתה הזדמנות לצאת שוב אל העיר והפעם להתאכזב ממש. אל תתנו לתמונות האייפון הבינוניות להטעות אתכם, האוכל היה הרבה יותר גרוע.  

עלי גפן יבשים שאפילו יוגורט טוב לא הצליח להציל


בצלים ממולאים עם תבלין הקסם שמיר


סגנאקי, שהזמנו בעקבות ההצלחה במסעדה הראשונה, אבל הפעם היתה סולייתית


וגם סרדינים על הגריל שהזמנו מאותה סיבה, והיו סתמיים. 


למנה הזו היה שם יפה בתפריט, משהו כמו פלטה של מבחר דגים כבושים ומלוחים. על הצלחת היא הרגישה כמו מחסן עודפים של מעדנייה רוסית. 


ותמנון בגריל, שהוא אחת ממנות הדגל של המטבח היווני, אבל הפעם היה על חצי התורן. 


לראות את מושיק עצוב מאוכל לא מוצלח זה מחזה קורע לב. הלכנו לישון בתחושת החמצה, וקיווינו למחר טעים (זה קרה!)


אין תגובות

© Yogurt_trip
Maira Gall