ארוחת בוקר בפריז


לפני המסע הייתי בטוח שהצרפתים הם עם השמנת והחמאה, ולא ידעתי שום דבר על החיבור העמוק שלהם ליוגורט. כמה עמוק? רק מלשמוע שצרפת היא המדינה המובילה בעולם בצריכת יוגורט לנפש, הייתי מופתע ממש. כן, יותר מהודו טורקיה או יוון. 
ביומיים הבאים למדתי המון על ייצור יוגורט ושימוש בו בבישול וקונדיטוריה, ובכלל על חברת דנונה הצרפתית שהיא מותג היוגורט הגדול בעולם. תוכלו לקרוא על כל אלו בפוסטים הבאים, אבל אפשר ללמוד גם ממבט על ארוחת בוקר סטנדרטית בבית מלון (ואיזה חדר אוכל יפה!). 


ביצים, חלב, כמה נקניקים, קרואסונים והרבה יוגורט, מכמה סוגים. 



בחרתי אחד חמצמץ וסמיך, וניסיתי אותו עם רסק תפוחים מקומי וריבת תותים. השילוב הזה לא ימאס לעולם. 




אין תגובות

© Yogurt_trip
Maira Gall